law_6-compressor

LEVEL 2 BRAINTRAINING

Eindpunt van level 1 is dat je in staat bent om in oefensituaties de ideale hersengolfpatronen neer te zetten. De training op level 2 is erop gericht om deze patronen te stabiliseren en om ze te benutten en toe te passen voor creativiteit, inzicht en persoonlijke transformatie. Het uiteindelijke doel is meesterschap, dat wil zeggen, het vermogen om in je dagelijkse leven die hersengolfpatronen neer te zetten die passen bij wat de situatie vraagt en ze ook daadwerkelijk te kunnen benutten.

Centraal in de Level 2 training staat jouw ‘meesterproef’: jouw doel, waarvoor je al je moed, vermogens en passie nodig zult hebben. Voorbeeld: een klant die het eng vindt om op een podium te staan, heeft zich ten doel gesteld een 15 minuten TEDx talk te geven. Wat jouw doel ook is, samen zorgen wij dat jij er klaar voor bent.

De level 2 training duurt 8 maanden en bestaat uit 8 sessies met de EEG, afgewisseld met tweewekelijkse coachingssessies via telefoon of Skype.

Ga naar: Level 2 Braintraining details en aanmelding

“We have worked with Avada Law for the past 15 years. As we have grown and evolved, what I have valued most about our relationship is that Avada Law know us and our business.”
NIGEL RAWLINSON • SENIOR PARTNER