EUGENIE VAN RUITENBEEK

 

Succes is not a destination
It is a way of life

Vakmanschap: Braintraining expert, business woman, innovator, auteur, speaker

Eugenie van Ruitenbeek heeft ruim 20 jaar ervaring als coach en consultant. Haar grootste talent als Braintraining Expert is mensen met een vingerknip terug te brengen in hun essentie en hen te trainen dit zelf onder de knie te krijgen. Ze houdt ervan mensen tot grote hoogte te brengen in zogenaamde ‘high risk’ en ‘high consequence’ situaties.

Echtheid, authenticiteit en vrijheid is waar het om gaat in het leven. Dat is: ‘Jezelf zijn’. Het vrijmaken van de volle potentie van het brein brengt automatisch ons ware zijn tot leven.

Zowel de content (onbewuste overtuigingen) als de fysiologische neuronencircuits in het brein zelf bieden gelegenheid de programma’s te ontmantelen. Eugenie is hierin expert.

Enthousiast, powerhouse en passie: Hoog voltage, immens plezier in het proces. Onorthodox, een tikje ondeugend, soms radicaal, soms op kousevoetjes al gelang de situatie vraagt.

Eerlijkheid, openheid, heldere communicatie: Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Veranderlijk: ‘Kannie’, zei de gek. En daarom konnienieh. Als jouw mind zegt dat je niet meer kunt, zit je op 40% van je ware vermogens. Met Eugenie ga je over iedere grens in jezelf waarvan je dacht dat je die niet kon tackelen. ‘If you want to change the world, don’t you ever, ever ring the bell.’

Klik hier om contact op te nemen.