Authentiek verlangen
Ieder mens wordt geboren met een diepgeworteld verlangen een goed leven te leiden. Vanuit je essentie, vol vreugde, liefde en verbinding. Dat is een authentiek verlangen.

Het leven op aarde, in de maatschappij waarin we leven, zit echter vol uitdagingen. En dat is een understatement. Ieder mens zal diepe dalen tegemoet moeten treden en daartoe uitgerust zijn die te trotseren. Velen zijn niet goed voorbereid. We kregen dit niet aangeleerd.

Gevolgen voor het brein

Door in de maatschappij te leven verliezen we allen in meerdere of mindere mate het contact met onze authenticiteit. Ook daar is geen ontkomen aan.

De oorzaak is gelegen in de manier waarop ons brein uit balans gaat, onder invloed van problemen. Negatieve ervaringen laten hun sporen na in het brein. En dus in het lichaam. Het is een geheel. Onware overtuigingen, onbewustheid en onwetendheid vormen ijsschotsen in onze oceaan van wijsheid.

Programmeringen
Een van de bewijzen dat we niet meer koersvast zijn is de overtuiging dat we, om ongeluk tegemoet te treden, onze aandacht op alles buiten ons moeten richten. Het programma ‘Als… dan…’ is daar een voorbeeld van.

Als ik maar dunner zou zijn dan…

Als ik maar een diploma heb dan…

Als ik maar een partner had dan…

Als ik maar meer geld had dan…

De lijst is eindeloos. En zo ook het aantal programmeringen die ons onbewust continu ontkrachten. Niet goed genoeg zijn, niet weten waarvoor we leven, niet weten wat we moeten doen, ons kleiner of groter maken dan we zijn… Je kent het wel. Al deze overtuigingen draaien non stop, bewust en onbewust, door ons brein in de vorm van neuronencircuits die getriggerd raken. Elke keer als een circuit getriggerd wordt en de inhoud van de overtuiging nog een keer geleefd, groeit het circuit letterlijk en wordt sterker. De identificatie met de overtuiging groeit daardoor. Doe maar eens een check. Hoe reageert je brein als een ander iets van je afneemt, kritiek op je heeft, je negeert, je beledigt. Blijf je onder alle omstandigheden in balans?

De fundamentele oplossing
Stoppen met de aandacht naar buiten te richten is een eerste, belangrijke stap.
Kennis tot je nemen over hoe het brein werkt en welke rol het speelt in je ongelukkig voelen, is een tweede. Pas als je bewust weet hoe iets werkt, kun je het veranderen.

Pak de oorzaak van ongelukkig zijn aan: je brein dat uit balans is geraakt, zonder dat je het wist.

Je brein leren resetten naar zijn authentieke staat is het probleem van ongelukkig zijn bij de wortel aanpakken.

Je brein is te trainen, zoals je een spier traint. Eenvoudiger is het niet en wordt het niet. Als je weet wat je doet, kun je doen wat je kan. En dat is waarin wij een rol kunnen spelen. Als je wilt. Met ons kom je in rustig vaarwater terecht. Gegarandeerd.

Wat je aan Best Brain for Business hebt

 1. Levenshouding
  Alle teamleden die bij Best Brain betrokken zijn hebben dezelfde levenshouding. Uitgangspunt is dat het leven een dansfeest is. Dat er problemen zullen komen wordt als een vaststaand feit gezien. Niemand ontkomt aan ongeluk, tegenslagen, pijn, verdriet, ziekte, dood, verval en andere ongemakken. Iedereen krijgt te maken met onverwachte ijsbergen die opdoemen uit het niets en waar je iets mee moet. Of je dat nu wilt of niet.
 2. Vastberadenheid
  Bij Best Brain hebben we allemaal de vastberadenheid die tegenslagen te benutten om sterker uit het woeste water te komen dan we erin gingen. Dat is ook wat we daadwerkelijk doen. We zijn hierop aanspreekbaar.
 3. Bewuste innerlijke keuze
  We krijgen dit ook standaard voor elkaar omdat we een bewuste innerlijke keuze hebben gemaakt ons door geen enkele omstandigheid meer uit balans te laten brengen. Ook accepteren we niet meer dat aangeleerde negativiteit in de vorm van overtuigingen en blindheid in onszelf onze koers bepalen. Bij storm komt wrakhout bovendrijven. Dat pakken we effectief aan.
 4. Diepgaande kennis en ervaring
  Wij hebben door grondige studie, oefening, levens-, coaching- en trainingservaring een uitpuilende gereedschapskist met betrekking tot het brein, hersengolven en praktisch toepasbare oefeningen. Dit zorgt ervoor dat we je niet alleen coachen je probleem van dat moment op te lossen; we leren je hoe je alle toekomstige problemen rustig, effectief en adequaat kunt oplossen. Naast een quick fix ook een diepgaande bewustwording gekoppeld aan een set van tools waarmee je de rest van je leven koersvast blijft. Wat er ook gebeurt. Je krijgt een brein dat onder alle omstandigheden op koers blijft. Meer dan ooit is dit een noodzakelijke kwaliteit in onze immers steeds sneller veranderende wereld.

Je bent bij ons aan het juiste adres als:

 1. je verlangt naar een fundamenteel contact met je authentieke power
 2. je op termijn een definitief einde aan negatieve gedachten en emoties wilt
 3. je verlangt naar een verdieping en verhoging van je bewustzijn, inclusief je intuïtie, energieniveau, vreugde, creativiteit en probleemoplossend vermogen
 4. je genoeg geleden hebt en bereid bent er echt voor te gaan
 5. je een traject wilt volgen van ontdekken, avontuur, ontspanning, wezenlijk nieuwe dingen leren en een samenwerking wilt waarin je onvoorwaardelijk wordt gesteund door toptrainers op wie je dagelijks kunt terugvallen

Vreugde is je geboorterecht.
Ga ervoor!

Neem contact met ons op.