De gewone, alledaagse mind van de meeste mensen is gebaseerd op een door bijna iedereen als gewoon aanvaard risico-inventariserend’ programma.

Het beschermt zichzelf op de automatische piloot tegen binnendringende veranderingen die het als disruptief ziet.

Risico

Het grootste idee waartegen het zich verzet is ‘risico’.

Welk risico? Ideeën die de persoon naar een nieuwe bewustzijnsstaat voeren. Bewustzijnsstaten die het nog nooit heeft ervaren.

De gewone, alledaagse mind weert dergelijke ideeën af. Het verzet zich er met hand en tand tegen. Daardoor kom je gevangen te zitten in je dagelijkse leven. Je hebt jezelf achter je eigen tralies getraind. Je weet of dit zo is als je zonder passie, zonder doel of richting door het leven gaat. Als je alleen maar reageert op wat er op je afkomt. Als je sleur ervaart. Als je niet weet wat je moet doen. Als je stress hebt. Slecht slaapt. Ongelukkig bent en dat wijt aan de omstandigheden.

Uiteindelijk raakt de geprogrammeerde persoon zo verveeld en afgestompt door die gewone, alledaagse risicomijdende mind dat hij zich niet meer kan voorstellen hoe het leven is als hij in vrijheid, een avontuurlijk leven leidt in flow. Het idee dat artificial intelligence zijn probleem gaat oplossen en het leven beter kan maken, is door zo’n mind al gauw aanvaardt. Waarom de menselijke power niet helemaal aan de kant geschoven en afgedaan als ‘outdated’?

‘We hebben AI nodig om onze problemen op te lossen’.

Verdom het

Of verdom het die deal te sluiten. Doe in plaats daarvan iets creatiefs.

En dan zegt de gewone, afgestompte mind: ‘En wat voor creatiefs dan wel?’

Wat dacht je hiervan? Een creatief opwindend leven!

‘En wat moet ik dan doen?,’ vraagt de geprogrammeerde mind.
‘Ik moet toch de hypotheek betalen?’

Oplijnen

Het start met je brein, je hart, je wezen met elkaar op een lijn met elkaar te krijgen.

Hoe?

De eerste stap is je autonome zenuwstelsel in balans te brengen. Door bijvoorbeeld de box breathing dagelijks en gedisciplineerd te beoefenen.

Je kunt met een geconditioneerd brein geen authentieke, wezenlijk nieuwe dingen ophoesten. Je kunt er alleen maar dezelfde troep mee bedenken.

Zet deze app op je telefoon en stel hem in op:
1. 4 seconden inademen
2. 4 seconden adem vasthouden
3. 4 seconden adem uitblazen
4. 4 seconden adem vasthouden

Doe deze oefening elke dag minstens 15 minuten. Als je net wakker wordt. Of voordat je gaat slapen.

Het zal je brein en je hart kalmeren zodat ze gaan resoneren met je essentie.

Als je dat onder de knie hebt, kun je de volgende stap zetten.

Welke dat is?

Trainen en meester worden van jezelf

Neem contact met ons op. Als je ECHT wilt veranderen en bereid bent er alles aan te doen zodat je het leven kunt leren leiden waartoe je geboren bent, ben je bij ons aan het juiste adres.

We trainen je naar een hoog energieniveau waar je vermogen om te sensualiseren vanuit een optimaal functionerend brein open gaat en toegankelijk voor je wordt. Daardoor heb je toegang tot al je creatieve vermogens.

Je leven hoort een dansfeest te zijn.