In deze wereld waar Big Data, robotica en nieuwe technologieën steeds meer ons leven (gaan) bepalen wordt de kracht van ons menszijn steeds belangrijker. De behoefte aan echte, authentieke mensen die als passie leren hebben, neemt toe.

Be responsible

Be responsive

Wij, van Best Brain, vonden persoonlijk contact al belangrijk maar door deze ontwikkeling hebben we meer dan ooit de focus op menselijke eigenschappen zoals essentie en flow vrijmaken in de persoon door het brein in lijn te brengen met wie die mens is.

Dat vind je terug in onze marketing en klantbenadering.

Na een grondig klantenonderzoek krijgen we een ‘sense’ bij een bedrijf of een functionaris van een bedrijf. Wat we lezen, horen en zien op het internet moet ons bloed doen stromen en er moeten overeenkomsten zijn in passie en doel. Is er een ‘internetklik’ dan benaderen we de functionaris persoonlijk om tot een face tot face ontmoeting te komen.

Het is een arbeidsintensieve, gedegen en persoonlijke wijze van marketing voeren. Een die risico’s met zich meebrengt. Van grootscheeps, onpersoonlijke over een branche uitgerolde marketing worden we niet enthousiast. We zien dergelijke strategieën als spaghetti-smijten en dat vinden we saai.

Andersom kan echter ook: als jij als functionaris een wave krijgt bij het lezen over ons werk en je wilt meer weten. Of je wilt zelfs met ons aan tafel omdat je een leervraag hebt.

Bel ons dan. Of app.

Eugenie 06 14 17 70 37

Jan 06 4 1 85 18 23