Introductietraining ‘Master your Mind’

Geen tijd om te lezen? Beluister de audio

Voor wie

Je bent een professional en werkt de hele dag met je hoofd. De zaken gaan goed; het gaat je voor de wind. Je bent leergierig en staat altijd open om nieuwe dingen te leren die je nog beter later performen dan je al doet.

Hoe zou het zijn als je met een paar eenvoudige stappen nog efficiënter leert presteren? Om nog meer energie te krijgen en te leren je brein en hart aan te sturen.

Of

Je bent een professional, werkt de hele dag met je hoofd maar komt in de avond moe thuis. Misschien zelfs leeg. Je hebt nergens meer zin in. De werkdruk is extreem hoog, je maakt veel uren en werkt ook nog in het weekend. Je wilt anders maar weet niet hoe?

Hoe zou het zijn om met een paar eenvoudige stappen te leren meer energie te krijgen? Om te leren ontspannen terwijl je aan het werk bent? Om helder te blijven terwijl je onder hoge druk moet presteren?

Master your Mind

In beide gevallen is het trainen van je brein lucratief.

je ontspanning tijdens het werk neemt toe

  • je slagkracht wordt vergroot
  • je creativiteit wordt krachtiger
  • je intuïtie wordt sterker
  • je krijgt meer energie
  • je zelfvertrouwen neemt toe

Wat

Speciaal voor de hardwerkende topfunctionaris hebben we een kortdurend, uiterst effectief traject waarin je leert je brein voor je te laten werken.

1. Breinoefeningen

Gedurende vier weken krijg je elke zondagochtend een breinoefening met korte uitleg in je mailbox die je meteen gaat toepassen. Alle oefeningen zijn geschikt om de hele dag door te doen, niemand die ziet dat jij je brein aan het trainen bent, je hoeft niet op een kussentje te zitten en je voelt meteen effect. De oefeningen brengen je brein in de flowstaat.

2. Persoonlijk contact

Gedurende die vier weken kun je onbeperkt met Eugenie bellen of chatten als je het prettig vindt of nodig hebt praktische dingen van dat moment door te spreken. Normaliter betaal je voor coachingsessies; nu zitten ze er gratis bij. Waarom?

Omdat we zoveel mogelijk mensen willen helpen te ontspannen tijdens het werk!

Praktisch

Start: zondagochtend 11 november 2018
Eind: zondagochtend 2 december

Kosten: €297,- exclusief btw.

Aanmelden: mail Eugenie op eugenie @ bestbrainforbusiness . com
Er ligt dan meteen een persoonlijk lijntje, dat het werken met je brein ten goede komt en je krijgt de gegevens om te betalen.

Aanmelding kan van donderdag 8 november tot en met zaterdagavond 10 november 20.00 uur.

Het is niet nodig om gespannen rond te lopen. Krijg meesterschap over je brein.

Het is namelijk je belangrijkste gereedschap als je veel hoofdwerk verricht. Zorg ervoor dat het optimaal functioneert. Vroeger wisten we niet hoe we dit konden doen. Met de huidige kennis weten we dat wel. Maak er gebruik van.

 

 

 

 

 

 

 

 

By |2018-11-08T16:03:51+00:00november 8th, 2018|Algemeen|0 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.